Teambuilding

“Sättet ett lag genomför sitt upprag som helhet är totalt avgörande för lagets framgång. Du kan ha de mest individuellt skickliga spelarna men om de inte spelar som ett lag så är det inte värt mycket”Babe Ruth, näst flest homeruns i amerikanska basebollligans, MLB, historia.

Kanske var det insikten om lagets betydelse som fick Babe Ruth att bli en av de bästa och mest populära spelarna i basebollens historia. Hursomhelst visste han vad många redan vet men har så svårt att verkställa; att lagets förmåga att ro åt samma håll är nyckeln till framgång.

Ett sammansvetsat team är idag varje företags heliga gral. Hur gör man då för att få ut maximalt av en samling individer som arbetar mot samma mål?

Gruppen måste få en “vi-känsla”, känna att man är en del av en helhet. Denna “vi-känsla” är ingen beställningsvara. Du måste lära känna dig själv och människorna i din omgivning.

Teamouts teambuilding i Stockholm
Teamouts teambuilding i Stockholm utlovar mer än bara en “vi-känsla”, självkännedom och kännedom om andra med sin teambuilding. Ni kommer också ha en rolig och trivsam upplevelse där er utveckling kommer vara mätbar. Är ni endast en liten grupp eller ett helt gäng på 200 personer? Inga problem Teamout anpassar sin teambuilding efter den grupp de jobbar med. Alla sorters grupper är hjärtligt välkomna på teambuilding i Stockholms skärgård, Skevik Gård. Här finns fridfulla promenadstråk där vandringen ackompanjeras av ljudet från vågor som når land.

Det finns också möjlighet att genomföra Teamouts teambuilding i Erstaviks skog, strax utanför Stockholm. Teambuildingen kan även hållas på plats på ert företag.Teambuilding 2

Sluta aldrig att utvecklas
Med Teamouts teambuilding i Stockholm finns möjligheter till att följa upp din grupps resultat. Teambuilding är konstant, något som alltid sker. Därför måste gruppen alltid vara i rörelse. I början är det viktigt att skapa trygghet inom gruppen. Nästa steg är att få gruppen att våga ifrågasätta och utmana andras och egna idéer. För på så sätt hitta gemensamma strategier och mål. När gruppen mår bra ror de åt samma håll och är effektivast och produktivast.

Teambuilding är en långsiktig process och en färskvara som ständigt måste underhållas. Men väl på inslagen väg så ger utbildningen ett tydligt resultat på gruppens pågående förbättring.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Mundekullaforum – Här kan du läsa på inför din retreat